Bayramın 2.Günü Kimseye Söz Vermeyin

16 Haziran Cumartesi, Ramazan Bayramının 2. günü düzenlenecek olan ”Bayram Şenliği” konseri ile Hadise Avcı Sungurlu halkı ile buluşacak.
Sungurlu belediyesi olarak, Ramazan Bayramı dolasıyla ilçemize ziyarete gelen gurbetçilerimiz ve hemşerilerimizle, birlik beraberlik içerisinde bir bayram geçirmeyi arzuluyoruz.
Sungurlu Atatürk Meydanında saat 20:30′da başlayacak olan programda sevilen sanatçı sahne alarak halkımıza müzik ziyafeti verecek. Birbirinden güzel müzik eserlerinin seslendirileceği konserde ayrıca Kafkas ve Semah ekipleri gösterilerini sunacak.
Sungurlulu hemşerilerimizi ve gurbetçilerimizi birlik beraberlik içinde olmaya ve şenliğimize davet ediyoruz.

Önceki Sungurlu Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısı ile lokum dağıtıldı.